Zamówienia zostały zachowane i można je przeglądać w poprzednim portalu klienta.
Przenoszenie zamówień na nowe konto będzie odbywać się stopniowo, bez ustalonego terminu. Nie trzeba podejmować żadnych działań.
Masz pytania? Napisz do nas przez formularz kontaktowy.